Pázmány Péter Ifjúsági Egyesület

A Pázmány Péter Ifjúsági Egyesület 2014 óta foglalkozik főként józsefvárosi fiatalokkal, a 432. Pázmány Péter Cserkész Csapattal együttműködve.

Küldetésünk, hogy a olyan közösséget teremtsünk a fiatalok számára, ahol önmagukat fejleszthetik, megtanulhatnak egymással közösen szűk és tágabb környezetüket érintő jó ügyekért munkálkodni. Kiemelten fontosnak tarjuk, hogy ez a közösség értékeket adjon a fiataloknak és megtartó legyen számukra.
Arra törekszünk, hogy a hozzánk csatlakozó fiatalok felelős állampolgárként környezetükért felelősséget vállalva állhassák meg helyüket az életben.
Mindezt a természetben megvalósuló nyári táboraink és évközi programjaink által tesszük, teljes mértékben önkéntes alapon.
Az egyesület közössége megközelítőleg 80 főből áll, 1. osztálytól kezdve egyészen fiatal felnőttekig.

Kérjük támogassák egyesületünk munkáját adójuk 1%-ával!

Nagy segítség ez a cserkészcsapatunk működésének biztosításához, a programok megvalósulásához. A pályázati forrásokon kívül ez a támogatás az, amelynek hála alacsonyan tudjuk tartani a táboraink díját, hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy ne a pénz legyen az akadálya a tábori részvételnek és a felszereléseinket fejleszteni tudjuk.
Adószámunk: 18520840-1-42